Ervaringen

Myrto: mijn ervaring bij Carolyn is dat je op een fijne manier in gesprek gaat en je je probleem visualiseert, waarna je gaat kijken wat de oorzaak is van je probleem. Door deze fijne werkwijze los je dingen op voor jezelf en laat je jezelf beseffen dat je waar je ook mee zit niet langer vast hoeft te houden maar het ook ruimte kunt geven waardoor je steeds weer stukje voor stukje problemen oplost. Kortom, bij voel vrij leer je stap voor stap om te visualiseren en te accepteren van probleem op een fijne manier 🙂
Rosella: "Bij Carolyn heb ik een Helende Reis / The Journey mogen ervaren voor een tweede keer. In een mum van tijd kwam ik in de laag van mijn onderbewustzijn terecht, en liet zich zien wat al die tijd verborgen en ongrijpbaar was geweest. Die stukken in mezelf die ik niet kon plaatsen, maar ook die stukken te spannend en eng waren om aan te kijken (vanuit vorige levens), konden zich nu in een veilige setting volledig laten zien. Het werd een diepgaande sessie waarin alle ruimte was om te doorvoelen, te ervaren, zodat het daadwerkelijk tot heling en integratie mocht komen door tijd en ruimte heen. De Helendes Reizen bij Carolyn zijn telkens keerpunten op m'n levenspad. Carolyn was als een anker tijdens de Helende reis; haar liefdevolle bedding, en onverschrokken, zorgvuldige begeleiding zorgde dat de dieptes, schaduwen en donkerte omarmt mocht worden. Ze heeft de gave om oordeelloos en tegelijkertijd heel invoelend deze reis met je te maken."
"Sjors: Voor ik met Carolyn in contact kwam liep ik vast in mijn werk en had ik dagelijks last van migraine. Ik wilde iets nieuws, nieuwe paden ontdekken maar viel steeds terug in oude patronen en overtuigingen. Carolyn heeft me laten inzien waar ik energie van kreeg en vooral wat me energie kostte. Met verschillende technieken en gesprekken zorgde Carolyn ervoor dat ik het ook zelf echt ging voelen. Dit zorgde ervoor dat ik écht van binnen overtuigd was dat, als ik iets zou doen wat me energie opleverde, ik ook minder last van mijn migraine zou hebben. Het mooie is dat het vaak pas veel later ontstaat. Zoals Carolyn mooi omschrijft, je hebt je opengesteld en dan komt het vanzelf vanuit je gevoel. En dat gebeurde. Er gebeurde heel veel en alles leek een stukje van de puzzel die steeds completer werd. Ik kan me voorstellen dat mensen hier sceptisch tegenover staan. Maar ik als man kan zeggen dat het écht iets kan opleveren als je ervoor open staat. Carolyn is dan de ideale persoon om dit op een laagdrempelige, ontspannen manier te ontdekken. Ik heb inmiddels nieuwe paden ontdekt, een nieuwe baan én veel minder last van migraine!"
Marleen: "Ik heb Carolyns aanwezigheid als steunend ervaren tijdens mijn innerlijke reis. Ze benadrukte vaak hoe goed ik bezig was en leefde erg met mij mee. Dat hielp mij om alle emotionele lagen te doorvoelen. Ik vond het ook fijn dat Carolyn de methode wat aanpaste, zodat hij beter paste bij mijn proces. Haar eigen toevoeging om mijn negatieve overtuigingen vanuit onvoorwaardelijke liefde te omarmen vond ik heel krachtig"
Tineke: "Sinds een aantal maanden heb ik de eer, te mogen leren van de expertise van Carolyn. Doordat ik steeds weer met open armen wordt ontvangen, waarbij me een veilige ruimte wordt aangeboden, ben ik in ontwikkeling gegaan. Ik ben me open gaan stellen voor/naar mezelf, heb geleerd grenzen te begrenzen, pijn en onmacht weten te omarmen, heb zelfs gezongen (wat een enorme passie van me is), wat ik niet eens thuis durf, in het bijzijn van mijn partner. Carolyn zorgt dat ik op mijn gemak ben, voelt mijn pijn/angst/onmacht, maar ook de liefde die ik in de familielijn heb ontdekt. Alles mag er zijn en niets is goed of fout. Met veel genoegen hoop ik nog een hoop bij te leren en nog meer te ontdekken in mezelf en er uit te laten komen, maar heb hier alle vertrouwen in. Dankbaar ben ik en een steeds gelukkiger mens!"
Maren: Dank je wel Carolyn voor de bijzondere reis die ik nu voor de tweede keer bij je mocht maken. Het gaf mij nieuwe inzichten in dingen die ik dacht te weten. Met jouw hulp daalde ik langzaam en rustig af in mijzelf. Mijn reis bracht gebeurtenissen en beelden naar boven die weergaven wat er voor mij nog belangrijk was. Je nam alle tijd en op een veilige en rustige manier werden processen doorlopen en kreeg een nare situatie uit het verleden de kans om losgelaten te worden. Tijdens de reis had ik op een gegeven moment het gevoel dat ik ‘rondzweefde’ en werd ik tintelingen gewaar in heel mijn lichaam. Op dat moment werd ik mij vooral de eenheid van alles bewust. Of beter gezegd, dat voelde ik zo duidelijk. Mijn thema bleek ook een keer vooral over vergeving te gaan. Op een gegeven moment zag ik beelden van een voor mij belangrijke situatie en kon ik vergeven zonder dat zij er echt bij waren. Ik reageerde op die personen van destijds en zij reageerde op mij. Dit voelde vooral naderhand zo bijzonder! Terwijl het tijdens de reis ‘gewoon’ een onderdeel van de reis is. Het vergeven creëerde een gevoel van zachtheid en gelijkwaardigheid en dat voelde ik op dat moment ook in iedere cel van mijn lichaam. Om die diepere lagen in mij zelf te mogen ontdekken en voelen vond ik zo bijzonder om te ervaren! Ik heb de begeleiding van Carolyn als erg deskundig ervaren. Betrokken, veilig en rustig. Naderhand voelde ik meer vertrouwen in mij zelf en het leven. Dank je wel en zeker tot ziens!"
Christine: "Een sessie bij Carolyn brengt je dichter bij jezelf, je raakt meer verbonden met jezelf. Je ziet je patronen, die je belemmeren om je doel te bereiken. Daar kan je dan mee aan de slag. Carolyn is met haar volle aandacht bij je, ze begeleidt je op een liefdevolle manier. Een sessie bij Carolyn brengt je weer verder. Een echte aanrader dus, om dichter bij je echte zelf te komen. Toen ik voor de eerste keer bij Carolyn kwam voor een helende reis, wist ik daar heel weinig over. Ik liet het over me heen komen en had vertrouwen in haar. Ik had het gevoel dat ik weer iets meer over mezelf zou gaan leren en daar ben ik heel erg in geïnteresseerd. Het begrijpen en accepteren van mezelf is belangrijk voor mijn ontwikkeling, zo heb ik het gevoel dat ik verder kom. Ik kwam niet zozeer met een concreet probleem voor een Journey. De verwachting dat de helende reizen me weer dichter bij mezelf hebben gebracht door het meer begrijpen van mezelf, is uitgekomen. Ik vond het verrassend wat ik iedere keer weer tegen kwam! Dit is allemaal zo gegaan door jouw zeer fijne begeleiding Carolyn. Jouw liefdevolle benadering, jouw rust, jouw stem en jouw begrip maakte het plaatje compleet. De tijd vloog iedere keer! De benaming 'helende reis" klopt helemaal, ik voelde iedere keer alsof ik op reis (naar binnen) was geweest. Iedere keer werd ik na de reis overvallen door een rust bij mezelf. Het is een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil leren, zichzelf wil begrijpen, bewuster wil leven...gewoon ervaren".
Boriska: Het eerste contact met Carolyn gaf al meteen een fijn en vertrouwd gevoel. Haar manier van praten en denken is oordeelloos en vrij. Alles wat er is mag er zijn en niets is te gek om te benoemen. Daarom heb ik haar uitgezocht om mijn Journey te begeleiden. Dat deed ze met veel toewijding en liefde. Ze gaf me de ruimte om te beleven, te ervaren en om te helen. En als ik er zelf even niet uitkwam dan kwam er wel een passende hint vanuit haar richting en kon ik weer verder. Via deze weg wil ik Carolyn dan ook hartelijk bedanken, het heeft mij geholpen om mijn emotionele ballast te kunnen ontladen en dat heeft mij enorm bevrijd van de emotionele pijn die ik bij me droeg, waardoor ik nu veel sterker in mijn schoenen sta en mijn leven kan voortzetten zonder pijn, met veel nieuwe inzichten. Nu heb ik ruimte om datgene aan te trekken wat bij me past...super! "
Monique: "Ik ben al verschillende keren bij Carolyn geweest. Bij haar voel ik me veilig, ze begrijpt me en geeft me tips hoe met dingen om te gaan. Ze geeft geen voorspellingen waar ik naar ga leven, maar ze zegt dat ik zelf mag leren voelen en luisteren naar mijn lichaam. Zo ook bij een helende reis, dan blijf ik rustig en luister naar haar stem. Dan gebeurt er iets wat ik van te voren niet had kunnen bedenken. Dit is al 2 keer heel bijzonder geweest. Al weet ik niks te zeggen op haar vraag en zie ik niks, dan is dat zo. Carolyn verwacht niks van je en laat het geheel aan het moment waarin je zit over en vertrouwd op haar intuïtie. Dit maakt haar heel sterk en dat geeft je dan weer vertrouwen in dat het wel goed komt. Ik kom heel graag bij haar, zij helpt me in mijn groeiproces"
Hennie: "Na een sessie met Carolyn ervaar ik het gevoel thuis te komen in mezelf, geloof in mijn eigen kracht, meer energie, inzicht in hoe processen lopen en hoe ik hier op een positieve manier mee om kan gaan en heb meer vertrouwen in mezelf Ik vond het ook erg fijn om bij Carolyn te komen voor een Journey. Ik had van tevoren wel al een bepaald beeld van een Journey, omdat ik tijdens mijn opleiding als therapeutisch holistic pulser ook een reis naar binnen maakte en dan bekeek wat ik daar tegen kwam. Vooraf had ik niet direct een probleem in gedachten dat ik aan wilde pakken. Ik had zoiets van wat er komt dat komt en dat is goed. Ik voelde me heel erg veilig en kwam zeker de laatste keer een probleem tegen dat ik naar mijn gevoel een heel groot stuk heb kunnen oplossen. Ik vond het helend en er kwamen veel emoties los. Mijn verwachtingen zijn meer dan uitgekomen. Het is een mooie manier om aan jezelf te werken. Een paar weken geleden kwam ik een spirituele lerares tegen en die vertelde me dat ze zag dat er iets veranderd was. Ze zag me meer stralen en er meer staan en zo voel ik het ook. Ze vroeg me wat ik gedaan had en ik heb het geprobeerd uit te leggen, mooi toch! Ik vond Carolyn's begeleiding erg fijn. Ze schepte een veilige sfeer. Je kunt deze therapievorm in allerlei situaties gebruiken; bijv. wanneer mensen het gevoel hebben vast te lopen, burn-out, mensen die kanker hebben enz."
Laetitia: Wat ik verwachtte van een Journey proces is inzicht op dieper spiritueel niveau. Een laag die ik al lang vergeten ben, omdat de herinneringen te ver weg liggen. Ik hoopte daardoor oude emotionele en/of fysieke pijn op te lossen. Door dit inzicht hoopte ik healing te ervaren zowel op fysiek als emotioneel niveau.Het Journey proces heeft voor het probleem wat ik had heeft zeker inzicht geboden op emotioneel vlak. Ik vond Carolyns begeleiding fijn: helder, rustig en straight. Journey processen kan ik aanraden voor mensen met een soort van verstarring, depressie, eenzaamheid en verlorenheid, ook vrouwen die er van zichzelf niet mogen zijn en vrouwen in de overgang"