Wie ben ik

Ik ben Carolyn en ik werk als geaccrediteerd Journey therapeut en Energetisch therapeut in Veldhoven.

Ik heb veel ervaring als verpleegkundige in verschillende werkvelden.

Een groot deel van mijn leven heb ik geprobeerd om het leven te “begrijpen”. Ik wilde graag leven vanuit mijn innerlijke kracht en mijn ongewenste patronen zorgden er vaak voor dat ik anders deed dan ik wilde.

Ik heb tientallen boeken gelezen hierover, maar kreeg geen vat op deze patronen en ik wist niet hoe ik ze kon veranderen. Door de opleiding Journey therapeut, Energetisch therapeut bij Mens en Intuitie en coach Opstellingen kwam ik steeds meer in contact met mijn emoties en ging ik me steeds beter voelen, lichter en vrolijker. Ik voel me steeds meer mezelf.

Deze wijsheid wil ik graag delen met anderen.